На Вінниччині «Таврія» влетіла у дерево, водій у лікарні

Новини Вінниці / На Вінниччині «Таврія» влетіла у дерево, водій у лікарні

На Вінниччині, а саме у Барському районі, водій автомобіля «Таврія» зіткнувся з деревом. Кермувальник отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні. Наразі слідчі встановлюють обставини аварії.

На Вінниччині, а саме у Барському районі, водій «Таврії» зіткнувся з деревом. Кермувальник отримав тілесні ушкодження, його госпіталізовано. Наразі слідчі встановлюють обставини аварії.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, у селі Чемериси-Барські водій автомобіля «Таврія», 51 - річний місцевий житель, зіткнувся з деревом. Попередньо встановлено, що чоловік не впорався з керуванням, з’їхав в кювет та допустив зіткнення з деревом.

Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Новини Вінниці / На Вінниччині «Таврія» влетіла у дерево, водій у лікарніНовини Вінниці / На Вінниччині «Таврія» влетіла у дерево, водій у лікарні
Ірина Заіковата

23 червня, 2020