На Вінниччині сироті придбали житло: вручили ключі та мультиварку

Новини Вінниці / На Вінниччині сироті придбали житло: вручили ключі та мультиварку

На Вінниччині придбали квартиру для юнака, позбавленого батьківського піклування. 23-річний Влад зі Жмеринки, що у Вінницькій області, вже свторив власну сім‘ю, тож у нову квартиру перебрались усією родиною – з сином та дружиною

На Вінниччині придбали квартиру для юнака, позбавленого батьківського піклування. 23-річний Влад зі Жмеринки, що у Вінницькій області, вже створив власну сім‘ю, тож у нову квартиру перебрались усією родиною – із сином та дружиною.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Секретар міської ради Юрій Світлак привітав 23-річного Влада із новим помешканням та побажав, щоб у новій домівці панували лише злагода і благополуччя. Спільно із заступниками вручили для молодої сім’ї мультиварку та пам’ятні подарунки», - йдеться в інформації.

Хлопець у свою чергу дякує усім, хто долучився до пошуку йому житла та проведення усіх необхідних процедур.

Квартиру придбали у мікрорайоні «Постройки». Родина вже встигла зробити косметичний ремонт, оформити власність на себе та відсвяткувати Новий 2020 рік у дружній веселій компанії.

Нагадаємо, що в Погребищі сироті купили садибу, у Козятині - однокмінатну квартиру, в селі Гущинці Іванівській ОТГ Калинівського району – трикімнатну квартиру.

Зазначимо, що сума державної субвенці на ці потреби складає трохи бліьше 354 тисяч гривень. 

 

 

Марина Карабай

15 січня, 2020