На Вінниччині син макогоном вбив батька

Новини Вінниці / На Вінниччині син макогоном вбив батька

У Вінницькому районі поліція затримала підозрюваного у вбивстві батька. Конфлікт між рідними людьми виник на побутовому грунті, син спровокував батька на сварку та вдарив чоловіка макогоном по голові. Травми виявились сметретльними.

У Вінницькому районі поліція затримала підозрюваного у вбивстві батька. Конфлікт між рідними людьми виник на побутовому грунті, син спровокував батька на сварку та вдарив чоловіка макогоном по голові. Травми виявились смертельними.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«30 жовтня в селі Жабелівка Вінницького району працівники поліції затримали зловмисника, який під час конфлікту, макогоном наніс смертельні тілесні ушкодження своєму батькові. Підозрюваного поліцейські затримали на місці злочину. До обрання міри запобіжного заходу зловмисник перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Близько 23.00 до поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її син, під час сварки вбив свого батька», - йдеться в інформації.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Підозрюваного затримали на місці вчинення злочину.

Чоловік, який забив батька до смерті раніше притягався до кримінальної відповідальності, йому 50 років.

Поліцейські встановили, що зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, спровокував конфлікт з потерпілим, в ході якого макогоном наніс кілька ударів по голові загиблому. Від отриманих травм 74 – річний чоловік помер на місці.

Знаряддя вбивства та інші речові докази поліцейські вилучили.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За такий злочин передбачено покарання до 15 років позбавлення волі.

 

Марина Карабай

31 жовтня, 2020