На Вінниччині судитимуть двох іноземців, які вкрали дві вантажівки з товаром, після чого заявили, що на них напали розбійники

Новини Вінниці / На Вінниччині судитимуть двох іноземців, які вкрали дві вантажівки з товаром, після чого заявили, що на них напали розбійники

Двом іноземцям вінницькі правоохоронці інкримінують три статті кримінального кодексу – угон автомобілів, крадіжка майна та завідомо неправдивого повідомлення про вчинення злочину.

Двом іноземцям вінницькі правоохоронці інкримінують три статті кримінального кодексу – угон автомобілів, крадіжка майна та завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину.

Щоб «замісти сліди» ці чоловіки звернулися до вінницьких правоохоронців та заявили, що на них...напали розбійники.

Розслідування цієї справи завершено, її передано до суду.

«Встановлено, що двоє водіїв, громадян іншої держави, перетинаючи транзитом територію України, незаконно заволоділи двома вантажними автотранспортними засобами та товаром, завдавши збитки на загальну суму понад 5 мільйонів гривень», – повідомила прес-служба прокуратури Вінницької області.

Тепер їх чекає суворе покарання. Зокрема, за ч. 5 ст. 185 ККУ, яку їм інкримінують, законом передбачено від 7 до 12 років ув'язнення та конфіскація майна.

Як повідомляв NaПарижі, у селі на Вінниччині молодик протягом ночі вкрав два легковика.

Юрій Ярмощук

3 січня, 2019