На Вінниччині суд взяв під варту двох чоловіків, які в Погребищі "розстріляли" поїзд (ВІДЕО)

Новини Вінниці / На Вінниччині суд взяв під варту двох чоловіків, які в Погребищі "розстріляли" поїзд (ВІДЕО)

Погребищенський районний суд на Вінниччині обрав запобіжні заходи двом чоловікам, які стріляли з пістолетів по потягу. За інформацією пресслужби Вінницької обласної прокуратури, їм інкримінують ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство).

Погребищенський районний суд на Вінниччині обрав запобіжні заходи двом чоловікам, які стріляли з пістолетів по потягу. За інформацією пресслужби Вінницької обласної прокуратури, їм інкримінують порушення за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство).

Чоловіки - жителі Погребища, їм 25 та 28 років. Слідством встановлено, що вони, будучи п'яними, на залізничному переїзді в Погребищі ігноруючи закриті шлагбаумні переїзди, заїхали автомобілем «Хюндай Сантафе» на залізничні колії та стріляли по маневровому потягу.

За даними поліції, чоловіки таким чином розважалися: знімали свої "подвиги" на відео, щоб викласти у соцмережі.

"Наразі у кримінальному провадженні проводяться всі необхідні слідчі дії. Стосовно підозрюваних Погребищенським районним судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів, визначивши можливість внесення застави  в розмірі – 168 тисяч 160 грн", - повідомляють в обласній прокуратурі.

Сергій Маламура

14 вересня, 2020