На Вінниччині суд виніс вирок у справі про жорстоке вбивство пенсіонерки

Новини Вінниці / На Вінниччині суд виніс вирок у справі про жорстоке вбивство пенсіонерки

Немирівський районний суд на Вінниччині виніс вирок у справі щодо розбійного нападу та вбивства 82-річної пенсіонерки. Як зазначають у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури, злочин було скоєно у вересні 2019 року.

Немирівський районний суд на Вінниччині виніс вирок у справі щодо розбійного нападу та вбивства 82-річної пенсіонерки. Як зазначають у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури, злочин було скоєно у  вересні 2019 року.

Тоді житель Немирівського району, аби обікрасти літню жінку, вночі проник до її будинку. Зловмисник позбавив жінку життя та зник з місця події. Вбиту знайшли з численними ножовими пораненнями.  

"Дії засудженого кваліфіковані за ч. 4 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень») та п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіянні смерті іншій людині, вчинене з корисливих мотивів)", - зазначають в обласній прокуратурі.

Немирівський райсуд визнав його винуватим у скоєнні цих злочинів та засудив до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Сергій Маламура

15 грудня, 2020