На Вінниччині суд виніс вирок чоловікові, який до смерті побив односельця

Новини Вінниці / На Вінниччині суд виніс вирок чоловікові, який до смерті побив односельця

На Вінниччині Могилів-Подільський міськрайонний суд призначив покарання 29-річному чоловікові, який на початку року наніс смертельні тілесні ушкодження 60 -річному односельцю. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

На Вінниччині Могилів-Подільський міськрайонний суд призначив покарання 29-річному чоловікові, який на початку року наніс смертельні тілесні ушкодження 60-річному односельцю. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

У поліції нагадують, що 4 січня до правоохоронців надійшло повідомлення від жителя села Кукавка, що у його будинку помер 60-річний односелець.

Слідством встановлено, що напередодні у потерпілого на вулиці села виник словесний конфлікт з 29-річним підсудним. Ввечері молодший з чоловіків прийшов у будинок заявника, де він з потерпілим розпивали спиртні напої, та почав бити старшого чоловіка. Експертиза потім встановила, що потерпілий помер від больового шоку.

Підозрюваного оперативники затримали у районному центрі, коли він на таксі намагався покинути населений пункт.

Суд визнав зловмисника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), та призначив йому покарання у вигляді восьми років позбавлення волі.

Сергій Маламура

18 травня, 2020