На Вінниччині створили фірмовий мурал з логотипом місцевого футбольного клубу

Новини Вінниці / На Вінниччині створили фірмовий мурал з логотипом місцевого футбольного клубу

Майстриня з міста Жмеринка , що на Вінниччині, створює цікаві мистецькі об‘єкти. В її творчому доробку картини, брошки і навіть мурали

Майстриня з міста Анаа Вараксіна з міста Жмеринка, що на Вінниччині, створює цікаві мистецькі об‘єкти. В її творчому доробку картини, брошки і навіть мурали.

Нещодавно художниця розписала стіну у залі та холі спортивної школи та. Тепер юні футболісти з команди "Спарта" (Жмеринка) займаються у «фірмовій» залі.

Про те, як йшла робота дівчина розповіла на своїй сторінці у Facebook,

«10 квадртаних метрів ручної графіки, а по факту – всі 30, адже розпис стін – особлива історія: в два, іноді і в три шари», - зазначає Анна Вараксіна.

Майстриня зазначає, що їй було поставлено чітке технічне завдання, тому «власного» бачення в муралах доволі мало, її «внутрішній світ» в цій роботі проявився лише у «великій кількості червоного кольору».

 

 

Новини Вінниці / На Вінниччині створили фірмовий мурал з логотипом місцевого футбольного клубуНовини Вінниці / На Вінниччині створили фірмовий мурал з логотипом місцевого футбольного клубуНовини Вінниці / На Вінниччині створили фірмовий мурал з логотипом місцевого футбольного клубуНовини Вінниці / На Вінниччині створили фірмовий мурал з логотипом місцевого футбольного клубуНовини Вінниці / На Вінниччині створили фірмовий мурал з логотипом місцевого футбольного клубуНовини Вінниці / На Вінниччині створили фірмовий мурал з логотипом місцевого футбольного клубу
Марина Карабай

11 листопада, 2020