На Вінниччині стався нещасний випадок на виробництві - чоловік отруївся фенолом

Новини Вінниці / На Вінниччині стався нещасний випадок на виробництві - чоловік отруївся фенолом

Нещасний випадок, який стався у селі Калинівка, що на Вінниччині, визнали пов‘язаним з виробництвом. ГУ Держпраці у Вінницькій області вело розслідування більше року.

Нещасний випадок, який стався у селі Корделівка, що на Вінниччині, визнали пов‘язаним з виробництвом. ГУ Держпраці у Вінницькій області вело розслідування більше року.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«11 січня 2019 року, після закінчення зміни у ТОВ «Трау Нутришин Україна» (с.Корделівка Калинівського району) , за місцем постійного проживання погіршився стан здоров’я апаратника комбікормового виробництва С., 1977 р.н., після чого його було доставлено у Калинівську ЦРЛ, де 12 січня 2019 року о 9:15 потерпілий помер. Встановлено, що напередодні потерпілий оновлював фарбове покриття обмежувальних стовпчиків у виробничому цеху підприємства», - повідомляють фахівці управління.

За висновками судмедекспертизи чоловік помер через отруєння фенолом.

«Причинами настання нещасного випадку комісія зі спеціального розслідування визнала виконання фарбувальних робіт без використання засобів індивідуального захисту (респіратора)», - йдеться у висновку.

Тож даний нещасний випадок визнано таким, що пов’язаний з виробництвом.

 

.

Марина Карабай

6 березня, 2020