На Вінниччині староста опублікував «фоторепортаж» з «приватного смітника» з львівськими відходами за селом

Новини Вінниці / На Вінниччині староста опублікував «фоторепортаж» з «приватного смітника» з львівськими відходами за селом

Староста сіл Могилівка та Демидівка Гніванської ОТГ Юрій Мельник оприлюднив світлини з приватної ділянки сільгосппризначення, де його земляк «приймав» сміття зі Львова та фактично влаштував незаконний «полігон ТПВ».

Староста сіл Могилівка та Демидівка Гніванської ОТГ Юрій Мельник оприлюднив світлини з приватної ділянки сільгосппризначення, де його земляк «приймав» сміття зі Львова та фактично влаштував незаконний «полігон ТПВ».

Нагадаємо, як писав NaПарижі, уночі 10 серпня жмеринські поліцейські виявили в селі Демидівка Гнівенької ОТГ 5 вантажівок з Львівської області, які привезли побутові відходи на територію земель сільськогосппризначення та вивантажували сміття, порушуючи усі екологічні норми.

«Сотні тон львівського сміття не де небудь, а в нашій Демидівці. Був на місці події з прокурором району та начальником поліції. Коментувати не маю права... Моя думка, як колишнього правоохоронця - злочин, якщо не правовий, то, принаймні, проти мешканці громади», - написав у Facebook полковник у відставці Ю.Мельник.

Поліція на ділянці опинилася у той момент, коли сміття висипали з першої вантажівки, а грейдером його пересипали ґрунтом. У черзі на розвантаження стояли ще чотири машини.

Сподіваємося на належну оцінку виявленого правоохоронними органами.

Новини Вінниці / На Вінниччині староста опублікував «фоторепортаж» з «приватного смітника» з львівськими відходами за селомНовини Вінниці / На Вінниччині староста опублікував «фоторепортаж» з «приватного смітника» з львівськими відходами за селомНовини Вінниці / На Вінниччині староста опублікував «фоторепортаж» з «приватного смітника» з львівськими відходами за селомНовини Вінниці / На Вінниччині староста опублікував «фоторепортаж» з «приватного смітника» з львівськими відходами за селомНовини Вінниці / На Вінниччині староста опублікував «фоторепортаж» з «приватного смітника» з львівськими відходами за селомНовини Вінниці / На Вінниччині староста опублікував «фоторепортаж» з «приватного смітника» з львівськими відходами за селомНовини Вінниці / На Вінниччині староста опублікував «фоторепортаж» з «приватного смітника» з львівськими відходами за селом
Олег Верлан

10 серпня, 2020