На Вінниччині сталась потрійна аварія. Рух транспорту обмежений (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині сталась потрійна аварія. Рух транспорту обмежений (ФОТО)

На окружній поблизу Вінниці ранок для водіїв трьох іномарок розпочався невдало. Водій автомобіля Honda виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з двома автівками. Мабуть дуже запізнювався…

На окружній дорозі поблизу Вінниці ранок 18 вересня для водіїв трьох іномарок розпочався невдало. Водій автомобіля Honda виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з двома автівками. Мабуть дуже запізнювався…

Як повідомили в прес-службі ГУНП у Вінницькій області, 17 вересня бизько 9 години, на вінницькій об’їзній трасі сталася потрійна аварія. В результаті ДТП на дорозі утворився затор.

Як стало відомо з дописів у соціальних мережах Телеграм та Фейсбук, водій автомобіля Honda виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з двома автівками - Sеаt та Volkswagen.

На місце викликали швидку допомогу, адже в результаті зіткнення постраждав водій Honda. Відомо, що чоловіку 34 роки.

На місці працює слідчо-оперативна група, яка встановлює причини та винуватців аварії.

Постраждалого госпіталізували у лікарню швидкої допомоги. За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 статті 286 КК України.

Новини Вінниці / На Вінниччині сталась потрійна аварія. Рух транспорту обмежений (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині сталась потрійна аварія. Рух транспорту обмежений (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині сталась потрійна аварія. Рух транспорту обмежений (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині сталась потрійна аварія. Рух транспорту обмежений (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині сталась потрійна аварія. Рух транспорту обмежений (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині сталась потрійна аварія. Рух транспорту обмежений (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині сталась потрійна аварія. Рух транспорту обмежений (ФОТО)
Ірина Заіковата

18 вересня, 2019