На Вінниччині спекли найбільший пиріг з малини (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині спекли найбільший пиріг з малини (ФОТО)

У селі Чернятин Жмеринського району Вінниччини, 17 липня, під час «МалинаФесту» спекли пиріг-рекордсмен. Двадцятиметровий кулінарний виріб з малиновим начинням вважається найбільшим з подібних в Україні.

У селі Чернятин Жмеринського району Вінниччини, 17 липня, під час «МалинаФесту» спекли пиріг-рекордсмен. Двадцятиметровий кулінарний виріб з малиновим начинням вважається найбільшим з подібних в Україні.

Рекорд зафіксували представники Книги рекордів України. Проте для сотень жителів Северинівської громади захід на березі Згару став справжнім святом – з концертною програмою, розвагами, культурним відпочинком.

Дитяча і фуд- зони, виставка-продаж виробів декоративно-ужиткового мистецтва, можливість пограти у волейбол, футбол на воді, покататися на каяках і каное – умови, які привабили не тільки місцевих жителів, а й гостей з Вінниці.

Фестиваль провели у рамках плеяди культурно-мистецьких заходів «Ти у мене єдина» з нагоди відзначення 30-річчя незалежності України

Привід був не випадковим – у Чернятині, Северинівці та навколишніх селах традиційно вирощують багато малини та інших ягід. А фестиваль має популяризувати громаду, привабити туристів до відпочинку у «малиновому раю».

Зважаючи, що від першого фесту всі задоволені, можна припустити, що захід стане щорічним.

Фото з Facebook-сторінки Ірини Борзової

Новини Вінниці / На Вінниччині спекли найбільший пиріг з малини (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині спекли найбільший пиріг з малини (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині спекли найбільший пиріг з малини (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині спекли найбільший пиріг з малини (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині спекли найбільший пиріг з малини (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині спекли найбільший пиріг з малини (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині спекли найбільший пиріг з малини (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині спекли найбільший пиріг з малини (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині спекли найбільший пиріг з малини (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині спекли найбільший пиріг з малини (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині спекли найбільший пиріг з малини (ФОТО)