На Вінниччині сільські амбулаторії ремонтують з урахуванням потреб інвалідів

Новини Вінниці / На Вінниччині сільські амбулаторії ремонтують з урахуванням потреб інвалідів

В Іллінецькій ОТГ, що на Вінниччині, проводять ремонт в двох сільських амбулаторіях. В медзакладхапроводять пандуси та роблять зруності для людей на візках.

В Іллінецькій ОТГ, що на Вінниччині, проводять ремонт в двох сільських амбулаторіях. Медзаклади облаштують пандусами та зроблять зручності для людей на візках.

 По це повідомляють офіційні джерела.

У Сороцькій амбулаторії утеплили приміщення і почали реконструкцію даху. За словами головного лікаря медичного залкаду Олександра Бабушка, прєктом передбачено заміну системи опалення та електропроводки, облаштування внутрішньої вбиральні для людей з обмеженими фізичними можливостями.

У Жорницькій амбулаторії облаштовано вхід з пандусом та розпочато внутрішні роботи, тут також буде замінено систему опалення та електропроводку, проведено ремонт вбиральні зі встановленням санвузла для людей з обмеженими можливостями.

Роботи проводяться за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток охорони здоров’я в сільській місцевості, яка покриє 90% від кошторису, 10% - співфінансування з бюджету громади.

 

Марина Карабай

25 червня, 2020