На Вінниччині сільрада планує стати прикладом по турботі за літніми людьми

Новини Вінниці / На Вінниччині сільрада планує стати прикладом по турботі за літніми людьми

В Іванівській ОТГ,  що у Вінницькій області, з ювілеєм привітали односельчанина переселенця. В сільраді не розповідають деталей біографії старенького,  лише зазначають, що Вінниччина,  стала другою «малою батьківщиною».

В Іванівській ОТГ,  що у Вінницькій області, з ювілеєм привітали односельчанина переселенця. В сільраді не розповідають деталей біографії старенького,  лише зазначають, що Вінниччина, стала другою «малою батьківщиною».

«8 лютого відсвяткував свій 80-річний ювілей Анатолій Гаврилович Герман. Для нього наша громада стала другою малою батьківщиною. Сюди він переїхав з охопленої війною території на сході України. Колектив Іванівської сільської ради та односельчани щиро вітають ювіляра та бажають Анатолію Герману довгих років життя», - йдеться в інформації.

Нині в Україні чимало вимираючих сел, де старенькі люди залишені напризволяще. Тож Іванів може бути певним зразком для наслідування – тут піклуються про членів громади, і, судячи з усього, не залишають їх ні в біді, ні в радості.