На Вінниччині «шумахеру», який побив поліцейського, загрожує ув’язнення

Новини Вінниці / На Вінниччині «шумахеру», який побив поліцейського, загрожує ув’язнення

Бершадською місцевою прокуратурою Вінницької області передано обвинувальний акт стосовно жителя Тростянецького району, який обвинувачується у нападі на поліцейського та представника громадського формування. По суті, він побив правоохоронця, коли той зробив слушне зауваження.

Бершадською місцевою прокуратурою Вінницької області передано до суду обвинувальний акт стосовно жителя Тростянецького району, який обвинувачується у нападі на поліцейського та представника громадського формування. По суті, він побив правоохоронця, коли той зробив слушне зауваження.

Як зазначають у Вінницькій обласній прокуратурі, слідством встановлено, що обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, влаштував із своїм братом перегони на автомобілях. «Змагалися» вони на центральній вулиці Тростянця, порушуючи швидкісний режим та створивши небезпеку для інших учасників дорожнього руху. 

Коли тростянчани повідомили про це до поліції, на місце події прибули правоохоронці та представники місцевого громадського формування з охорони громадського порядку. Не реагуючи на зауваження, місцевий «шумахер» ініціював суперечку із працівниками поліції, а потім, ігноруючи їх вимоги, умисно наніс тілесні ушкодження інспектору місцевого відділення поліції та голові громадського формування.

За даними фактами було порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345, ч. 2 ст. 350 КК України. За зазначені дії обвинуваченому загрожує покарання до п’яти років обмеження або позбавлення волі.

Макс Мельник

25 листопада, 2020