На Вінниччині ще одному очільнику комунального закладу хочуть додати 50%-у надбавку до посадового окладу

Новини Вінниці / На Вінниччині ще одному очільнику комунального закладу хочуть додати 50%-у надбавку до посадового окладу

Депутати Вінницької обласної ради пропонують встановити 50% надбавку до посадового окладу очільнику одного із комунальних підприємств. Відповідний проєкт рішення оприлюднено на сайті Вінницької обласної ради

Депутати Вінницької обласної ради пропонують встановити 50% надбавку до посадового окладу очільнику одного із комунальних підприємств. Відповідний проєкт рішення оприлюднено на сайті облради. Мова йде про очільника установи Служба технічного нагляду за об’єктами житлово-комунального господарства.

«Доповнити п. 1 розділ «Інші заклади, установи та організації» додатку 1 «Список керівників закладів установ, організацій - об’єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області, яким встановлюється надбавка до посадового окладу за складність та напруженість в роботі і за високі досягнення у праці» рішення 44 сесії обласної Ради 7 скликання від 23 липня 2020 року N 957 «Про встановлення надбавок до посадового окладу керівникам закладів, установ, організацій - об’єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області» абзацом наступного змісту, а саме:«Кізь Степан Васильович - начальник Вінницької обласної комунальної установи Служба технічного нагляду за об’єктами житлово-комунального господарства», - йдеться у проєкті рішення.

Відповідно до декларації посадовця, в минулому році його дохід за основним місцем роботи склав 461 244 гривні. До речі, в декларації також зазначено пенсію, яка складає трохи більше 55 тисяч гривень та незначні профспілкові витрати.

В родині кілька автівок, але Кізь Степан Васильович є власником лише однієї з них:

Зазначимо, що в рішенням №957 передбачено надбавка до посадового окладу. В розділі «Інші заклади, установи та організації» також зазначені такі посадовці:

«Бабошин Володимир Олексійович - голова комунальної організації „Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву”;

Бондар В’ячеслав Филимонович - начальник комунальної установи „Вінницький обласний центр цивільного захисту та матеріальних резервів”;

Вітковський Вадим Миколайович - директор комунальної установи „Видавничий дім „Моя Вінниччина”;

Кузь Олександр Іванович - директор комунального закладу „Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей”;

Репінський Павло Володимирович - директор комунального закладу „Жмеринський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей”.

Слід додати, що в облраді неодноразово погоджувалися з призначенням надбавок за складність та напруженість роботи керівникам, які очолюють підприємства, що є збитковими, а показники викликали безліч нарікань. 

admin

2 жовтня, 2020