На Вінниччині сесію райради провели у внутрішньому дворику (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині сесію райради провели у внутрішньому дворику (ФОТО)

Аби прийняти вирішити для громади питання Теплицька районна рада провела сесію за адмінбудівлею. На задньому подвір’ї виявилося достатньо місця, аби розмістити стільці для 23 депутатів з урахуванням санітарної дистанції.

Аби прийняти вирішити для громади нагальні питання, зокрема щодо протидії коронавірсусу, Теплицька районна рада провела сесію у незвичному місці - за адмінбудівлею. На подвір’ї за адмінбудівлею виявилося достатньо місця, аби розмістити стільці для 23 депутатів та президії з урахуванням санітарної дистанції.

«Більшість з питань - це фінансування заходів для протидії поширенню COVID-19, підтримки медичної галузі району, забезпечення фінансування закладів соціальної сфери та служб, які забезпечують життєдіяльність громад», - написала у Facebook місцева журналістка Ірина Лупещенко.

Таким чином, депкорпус не порушив жодних карантинних умов, адже люди не збиралися в одному приміщенні.

Фото авторки посту

Новини Вінниці / На Вінниччині сесію райради провели у внутрішньому дворику (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині сесію райради провели у внутрішньому дворику (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині сесію райради провели у внутрішньому дворику (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині сесію райради провели у внутрішньому дворику (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині сесію райради провели у внутрішньому дворику (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині сесію райради провели у внутрішньому дворику (ФОТО)
Макс Мельник

8 квітня, 2020