На Вінниччині рибпатрульні в черговий раз "зловили" браконьєрів (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині рибпатрульні в черговий раз "зловили" браконьєрів (ФОТО)

На Вінниччині, протягом доби, працівники рибоохоронного патруля  вилучили майже 20 кг незаконно добутої риби. Збитки, завдані водним біоресурсам, становили понад 5000 гривень.

На Вінниччині протягом доби працівники рибоохоронного патруля вилучили майже 20 кг незаконно добутої риби. Збитки, завдані водним біоресурсам, становили понад 5000 гривень.

Як повідомили у пресслужбі Вінницького рибоохоронного патруля, 9 червня здійснюючи рейд в с. Міжлісся Барського району, близько 04:00, патрульні виявили порушника, який на гумовому човні виловив 13 кг риби: 104 карасів сріблястих, 3 лина, 2 плітки, 2 окуня та один судак. Збитки, завдані водним біоресурсам, становлять 2 856 грн.

В той же день рейдова група зафіксувала аналогічне порушення в тому самому місці. У громадянина вилучено три зяброві сітки та 26 карасів сріблястих, 9 пліток, 2 судака, 1 ляща, та 1 лина. Загальна вага незаконно добутої риби склала 5 кг а розмір завданих збитків сягає 2 516 грн.

Заборонені знаряддя лову, човен та рибу було вилучено інспекторами рибоохоронного патруля. Адмінсправи за ч. 4 ст. 85 КУпАП направлено до Барського районного суду Вінницької області для притягнення осіб до відповідальності.
 

Новини Вінниці / На Вінниччині рибпатрульні в черговий раз "зловили" браконьєрів (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині рибпатрульні в черговий раз "зловили" браконьєрів (ФОТО)