На Вінниччині розшукали компанію неповнолітніх зі Львівщини

Новини Вінниці / На Вінниччині розшукали компанію неповнолітніх зі Львівщини

Двох неповнолітніх, які зникли з дитячого будинку на Львівщині, відшукали у Вінниці. На Вінниччину дівчата завітали в компанії із своїм земляком – 17-ти річним хлопцем, якого не поспішали розшукувати рідні.

Двох неповнолітніх, які зникли з дитячого будинку на Львівщині, відшукали у Вінниці. На Вінниччину дівчата завітали разом зі своїм земляком – 17-ти річним хлопцем, якого не поспішали розшукувати рідні.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

«Працівники управління карного розшуку обласного главку поліції Вінниччини  розшукали 14 та 16-річних дівчат, які 10 грудня втекли з дитячого будинку у Львівській області. Подружок поліцейські знайшли у одному з торгівельних центрів Вінниці в компанії 17-річного підлітка», - йдеться в повідомленні.

В поліції зазначають, що орієнтування зі Львівської області про зникнення дівчат з дитячого будинку  надійшло одразу ж в день зникнення - 10 грудня. 11 грудня в одному з Вінницьких торговельно-розважальних закладів втікачки були знайдені.

Дівчата ходили по бутіках в компанії 17-річного юнака. Під час перевірки з’ясувалось, що трійця приїхала у Вінницю разом, але рідні хлопця ще не встигли подати у розшук.

Поліцейські передали неповнолітніх колегам зі Львівської області.