На Вінниччині розшукали 10-річного хлопця, який пішов з дому після сварки з батьком

Новини Вінниці / На Вінниччині розшукали 10-річного хлопця, який пішов з дому після сварки з батьком

Вчора, 15 лютого, у села Лісниче Бершадської громади Вінницької області пішов з дому 10-річний хлопчик. Оскільки до вечора він не повернувся, близькі забили на сполох. Знайшли дитину лише вранці.

Як повідомляють у відділі комунікації обласного главку поліції, до правоохоронців  близько 19.00 вчора звернулась місцева мешканка. Вона розповіла про зникнення пасинка та його непорозуміння із батьком, через що хлопець і зник. Самотужки розшукати дитину жінка не змогла.

По тривозі на розшук  хлопчика був піднятий увесь особовий склад відділу поліції №1 Гайсинського райуправління поліції. Поліцейські перевірили нежилі будинки, прочісували лісовий масив та територію біля водойм, що є на території громади. Крім того, поліцейські опитували друзів та знайомих хлопчика, перевірили місця відпочинку молоді й розважальні заклади.

Сьогодні, 16 лютого, близько 6 години хлопчика знайшли – з’ясувалося, що він ночував у родича.

Дитину повернули батьку. Наразі ювенальні поліцейські з’ясовують, в яких умовах виховується хлопчик та що призвело до такої поведінки.

На батька хлопчика ювенальні поліцейські склали адміністративний протокол за невиконання обов'язків щодо виховання дитини (ч. 1 ст.184 КУпАП).

Макс Мельник

16 лютого, 2022