На Вінниччині розпочали розслідування через атаки на об’єкти енергетичної інфраструктури

Новини Вінниці / На Вінниччині розпочали розслідування через атаки на об’єкти енергетичної інфраструктури

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у 6 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури

За даними слідства, протягом 10-11 жовтня російські окупаційні війська здійснили ракетні обстріли та удари з безпілотників по об’єктах енергетичної інфраструктури Вінницької області.

Так, 11 жовтня ворог двічі атакував безпілотними літальними апаратами територію Ладижинської ТЕС. Унаслідок влучання боєприпасів відбулось руйнування об’єктів інфраструктури та тимчасове відключення блоків.

Внаслідок атаки постраждали шестеро осіб, загиблих немає.

Фахівцями оцінюються масштаби пошкоджень. На місцях працюють слідчі, прокурори та екстрені служби.

Досудове розслідування здійснюється УСБУ у Вінницькій області за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури.

Новини Вінниці / На Вінниччині розпочали розслідування через атаки на об’єкти енергетичної інфраструктуриНовини Вінниці / На Вінниччині розпочали розслідування через атаки на об’єкти енергетичної інфраструктуриНовини Вінниці / На Вінниччині розпочали розслідування через атаки на об’єкти енергетичної інфраструктури