На Вінниччині розпочали будівництво заводу по виробництву спортивних товарів компанії «HEAD» (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині розпочали будівництво заводу по виробництву спортивних товарів компанії «HEAD» (ФОТО)

На території Вінницького індустріального парку в честь початку будівництва майбутнього заводу компанії «Head International Holding GmbH» провели символічне закладання капсули. Відомо, що дана подія відбулась у ході проведення VІІ Міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина - бізнес в центрі України».

На території Вінницького індустріального парку в честь початку будівництва майбутнього заводу компанії «Head International Holding GmbH» провели символічне закладання капсули. Відомо, що дана подія відбулась в рамках проведення VІІ Міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина - бізнес в центрі України».

Під час свого вступного слова голова Вінницької ОДА Валерій Коровій підкреслив, що сьогоднішня подія стала ще одним подарунком вінничанам напередодні Дня народження міста Вінниці. У компанії HEAD поєднано промисловість та  IT-індустрії, що в першу чергу дає можливість формувати нову еліту менеджерів. 

Очільник області подякував усій команді міського голови та особисто Сергію Моргунову за якісну і оперативну роботу на етапі підготовки до реалізації проекту. Та повідомив, що за останні 5 років, зацікавленість до Вінницької області з боку інвесторів значно підвищилась.

У свою чергу, директор з виробничих питань компанії «HEAD» Геральд Скробанек висловив вдячність за сприяння у реалізації проєкту голові ОДА Валерію Коровію і запросив очільників області та міста засвідчити своїми підписами дату будівництва нового заводу, а усіх присутніх - стати свідками закладання символічної капсули.

Виконавчий віце-президент, директор з виробничих питань компанії «HEAD» Геральд Скробанек розповів журналістам, що місце у Вінниці було вибрано серед шести варіантів. Вже у 2021 році завод дасть першу продукцію - товари для зимового спорту (лижі, лижні черевики, лижні кріплення,) а зарплата працівників буде чесною і досить високою.

Наразі завод знаходиться на стадії проектування, а саме будівництво розпочнуть з весни 2020 року. Загальна вартість проєкту становить понад 80 мільйонів євро. На початковому етапі заплановано створити 300 нових робочих місць з можливістю розширення штату до 1000 осіб. Виробництво лиж, лижних черевиків, лижних кріплень здійснюватиметься на ділянці площею 45 тис кв.м».

Наразі виробничі майданчики компанії «HEAD» розташоване в Австрії, Чехії, Болгарії та Китаї. Компанія присутня у 85 країнах світу. Бренд HEAD є найбільш упізнаваниму у світі в сфері гірськолижних видів спорту.

Новини Вінниці / На Вінниччині розпочали будівництво заводу по виробництву спортивних товарів компанії «HEAD» (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині розпочали будівництво заводу по виробництву спортивних товарів компанії «HEAD» (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині розпочали будівництво заводу по виробництву спортивних товарів компанії «HEAD» (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині розпочали будівництво заводу по виробництву спортивних товарів компанії «HEAD» (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині розпочали будівництво заводу по виробництву спортивних товарів компанії «HEAD» (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині розпочали будівництво заводу по виробництву спортивних товарів компанії «HEAD» (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині розпочали будівництво заводу по виробництву спортивних товарів компанії «HEAD» (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині розпочали будівництво заводу по виробництву спортивних товарів компанії «HEAD» (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині розпочали будівництво заводу по виробництву спортивних товарів компанії «HEAD» (ФОТО)
Ірина Заіковата

13 вересня, 2019