На Вінниччині рятувальники надали невідкладну допомогу колегам медикам

Новини Вінниці / На Вінниччині рятувальники надали невідкладну допомогу колегам медикам

На Вінниччині, під час перебування на виклику у будинку хворої жительки м. Хмільник, медикам знадобилась допомога бійців ДСНС. Жінка потребувала невідкладного госпіталізування до лікарні, однак самотужки дібратись до карети швидкої хвора не змогла.

На Вінниччині, під час перебування на виклику у будинку хворої жительки Хмільника, медикам знадобилась допомога бійців ДСНС. Жінка потребувала невідкладного госпіталізування до лікарні, однак самотужки дібратись до карети швидкої хвора не змогла.

Як повідомили в ДСНС у Вінницькій області, 27 червня о 13:27 найшло повідомлення, що у місті Хмільник на вул. Монастирській працівникам екстреної медичної допомоги потрібно надати допомогу по транспортуванню хворої жінки.

Коли рятувальники прибули на місце виклику, бійці Державної пожежно-рятувальної частини №9 за допомогою інвалідного візка перенесли постраждалу до карети швидкої.

Відомо, що до проведення зазначених робіт від ДСНС залучалося чотири чоловіки особового складу та одна одиниця спецтехніки.