На Вінниччині рецидивіст зайшов до пенсіонера та в нього на очах відібрав два мобільники. Через кілька годин «гостя» затримали

Новини Вінниці / На Вінниччині рецидивіст зайшов до пенсіонера та в нього на очах відібрав два мобільники. Через кілька годин «гостя» затримали

До 10 років ув’язнення світить 37–річному мешканцю Копайгородської територіальної громади за наслідками «візиту» до пенсіонера. Зловмисник зайшов у будинок до 83-річного жителя міста Бар і пограбував його - викрав мобільні телефони, які знаходились на столі в одній з кімнат. Через кілька годин після вчинення злочину працівники поліції затримали раніше судимого правопорушника.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, злочин стався 6 грудня. До правоохоронців звернувся пенсіонер, який розповів про нахабство незнайомця.  

На одній з вулиць міста підозрюваного затримали. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини громадянин. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 

Поліцейські перевіряють затриманого на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території району. Гаджети потерпілого вилучено.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) КК України. Такий злочин карається позбавленням волі строком до 10 років. 

Макс Мельник

7 грудня, 2022