На Вінниччині реалізовуватимуть масштабний проект «Яблуневий шлях», який обійдеться у понад півмільйона євро (ВІДЕО)

Новини Вінниці / На Вінниччині реалізовуватимуть масштабний проект «Яблуневий шлях», який обійдеться у понад півмільйона євро (ВІДЕО)

Учора підписано меморандум щодо співпраці та партнерства стосовно реалізації на Вінниччині проекту технічної допомоги Європейського Союзу Кластер «Яблуневий шлях». Проект «Яблуневий шлях» за фінансової та методичної підтримки ЄС реалізовуватимуть у Барській та Северинівській об’єднаних територіальних громадах. На реалізацію цього масштабного проекту планується витратити 560 тис. євро. За ці кошти, зокрема, відновлюватимуть історичні об’єкти, втілюватимуть у життя нові цікаві ідеї. Яку користь принесе Вінниччині й зокрема згаданим ОТГ «Яблуневий шлях»? Про це та інше – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Учора підписано меморандум щодо співпраці та партнерства стосовно реалізації на Вінниччині проекту технічної допомоги Європейського Союзу Кластер «Яблуневий шлях».

Проект «Яблуневий шлях» за фінансової та методичної підтримки ЄС реалізовуватимуть у Барській та Северинівській об’єднаних територіальних громадах.

На реалізацію цього масштабного проекту планується витратити 560 тис. євро. За ці кошти, зокрема, відновлюватимуть історичні об’єкти, втілюватимуть у життя нові цікаві ідеї.

Яку користь принесе Вінниччині й зокрема згаданим ОТГ «Яблуневий шлях»? Про це та інше – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Юрій Ярмощук

12 липня, 2018