На Вінниччині разом із чиновником ОДА затримано керівника підрядної організації, який давав йому хабар

Новини Вінниці / На Вінниччині разом із чиновником ОДА затримано керівника підрядної організації, який давав йому хабар

У вівторок, 9 квітня, крім директора департаменту будівництва, містобудування та архітектури ОДА, який  за версією слідства отримав 180 тис. гривень хабара, силовики затримали ще й керівника підрядної організації, який давав неправомірну винагороду.Про це повідомила прес-служба прокуратури Вінницької області.

У вівторок, 9 квітня, крім директора департаменту будівництва, містобудування та архітектури ОДА, який, за версією слідства, отримав 180 тис гривень хабара, силовики затримали ще й керівника підрядної організації, який давав чиновнику неправомірну винагороду. Про це повідомила прес-служба прокуратури Вінницької області.

За даними прокуратури, посадовець отримав неправомірну вигоду від керівника підрядної організації за позитивне вирішення питань щодо визнання належного йому підприємства переможцем державних закупівель, а також безперешкодну здачу об’єкту реконструкції вартістю 1,8 млн. гривень.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення обом підозрюваним про підозру у вчиненні злочинів та обрання міри запобіжного заходу.