На Вінниччині прикордонники затримали нелегала з Молдови, який «заблукав» у річці після вечірки та опинився на іншому березі Дністра

Новини Вінниці / На Вінниччині прикордонники затримали нелегала з Молдови, який «заблукав» у річці після вечірки та опинився на іншому березі Дністра

Сьогодні, 30 серпня, на світанку прикордонники Могилів-Подільського загону затримали на околиці села Цекинівка чоловіка, який порушив кордон на Дністрі. Громадянин Молдови надав доволі дивне пояснення свого перебування на іншому березі річки.

Як повідомляє Могилів-Подільський прикордонний загін, затриманий переплив Дністер з Молдови в Україну на ділянці, де ширина річки сягає більш як 100 метрів, а глибина до 3-х.

За враженням прикордонників, порушник не одразу усвідомив де знаходиться і чому спілкується з людьми в українських одностроях.

Плавцем-екстремалом виявився 27-річний молдованин. За поясненнями чоловіка, він з друзями протягом ночі відпочивав на березі Дністра, а вранці під час купання пристав не до того берега.

Наразі плавця притягнуто до адміністративної відповідальності, йому також заборонено в’їзд в Україну на 5 років.

Дивно навіть те, що «іхтіандр» одягнений у футболку, спортивні штани та гумові капці. Чи то в нього ласти такі?..

Нагадаємо, «напроти» Цекинівки розташоване молдовське місто Сороки.