На Вінниччині провели в останню дорогу бійця 59 ОМБр з Олександра Чаленка, який загинув на Миколаївщині

Новини Вінниці / На Вінниччині провели в останню дорогу бійця 59 ОМБр з Олександра Чаленка, який загинув на Миколаївщині

Сьогодні 24 липня, в останній шлях провели відчайдушного воїна, справжнього патріота, безстрашного захисника України – Олександра Чаленка.

Про це повідомляє Гайсинська міськрада.  

«Олександр народився 27 грудня 1978 року у с.Чечелівка. Ще у 2014 році наш земляк став на захист української землі в зоні АТО/ООС. Мав досвід у бойових діях і вболівав за українську державність.

Він – справжній патріот і небайдужий до долі рідної країни громадянин. У перші ж дні з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну пішов боронити нашу державу. Служив у складі 59 ОМБр, був вірним присязі солдатом, надійним побратимом та людиною слова», - йдеться у повідомленні.

Загинув воїн Олександр Чаленко 19 липня на Миколаївщині під час виконання бойового завдання, отримавши важкі поранення не сумісні з життям.

«Дуже хороший, дуже чуйний був, таких людей дуже мало, нажаль. Ідуть кращі. Він був найкращим патріотом – чесним, достойним, дуже хорошим», - говорить односельчанка загиблого Галина.

Сотні земляків прийшли віддати данину шани і поваги Герою. Олександра Дмитровича поховали на місцевому кладовищі в рідному с. Челелівка з усіма військовими почестями на Алеї Слави.

Слава Герою - вірному сину України! Герої не вмирають!

Новини Вінниці / На Вінниччині провели в останню дорогу бійця 59 ОМБр з Олександра Чаленка, який загинув на МиколаївщиніНовини Вінниці / На Вінниччині провели в останню дорогу бійця 59 ОМБр з Олександра Чаленка, який загинув на МиколаївщиніНовини Вінниці / На Вінниччині провели в останню дорогу бійця 59 ОМБр з Олександра Чаленка, який загинув на МиколаївщиніНовини Вінниці / На Вінниччині провели в останню дорогу бійця 59 ОМБр з Олександра Чаленка, який загинув на МиколаївщиніНовини Вінниці / На Вінниччині провели в останню дорогу бійця 59 ОМБр з Олександра Чаленка, який загинув на Миколаївщині