На Вінниччині протягом дня ледь не загинули двоє необачних пішоходів

Новини Вінниці / На Вінниччині протягом дня ледь не загинули двоє необачних пішоходів

Ці пригоди вкотре нагадують, що пішоходам, як й водіям, не слід забувати про правила дорожнього руху. Адже за це нерідко доводиться розплачуватися власним здоров'ям.

Ці пригоди вкотре нагадують, що пішоходам, як й водіям, не слід забувати про правила дорожнього руху. Адже за це нерідко доводиться розплачуватися власним здоров'ям.

Учора, 2 січня, у Вінниці та Вінницькому районі ледь не загинули двоє необачних пішоходів. Обоє порушили ПДР – переходили дорогу у невстановлених для цього місцях. Наслідок сумний – з травмами вони опинилися у лікарні.

«Близько 12.00 години водій автомобіля «Пежо Експерт», рухаючись  по вулиці Батозькій, допустив наїзд на 50-річного вінничанина, який перетинав дорогу в невстановленому місці. За кермом легковика перебував 27-річний житель Житомирської області.

Ще одна автопригода, у якій травмувалась жінка-пішохід, сталась у Вінницькому районі. Близько восьмої години вечора на повороті поблизу селища Щітки в напрямку м. Немирів  водій автомобіля «ВАЗ-21063» допустив наїзд на 68-річну жительку Вінницького району. Жінка переходила дорогу в невстановленому місці. За кермом транспортного засобу  перебував 32-річний мешканець села Великі Крушлинці», – повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

За фактами ДТП порушені кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Як повідомляв NaПарижі, у жахливій ДТП у Томашпільському районі загинули чоловік, жінка й немовля.
 

Юрій Ярмощук

3 січня, 2019