На Вінниччині прощатимуться з військовим Сергієм Тодоровським, який загинув на Донбасі

Новини Вінниці / На Вінниччині прощатимуться з військовим Сергієм Тодоровським, який загинув на Донбасі

У бою за Україну 31 грудня 2023 року героїчно загинув воїн Сергій Тодоровський, житель с. Городок, що на Вінниччині. Він загинув біля населеного пункту Первомайське Покровського району Донецької області.

Про це повідомляє Дашівська селищна рада.

Солдат Сергій Тодоровський, 17.09.1971 року народження, отримав множинні уламкові поранення несумісні з життям під час мінометного обстрілу агресора.

«Сергій Захарович був справжнім Героєм, він віддав своє життя захищаючи нашу Батьківщину та наш спокій. Його пам'ять буде завжди жити серед нас, його подвиг вічно будуть пам'ятати нащадки», - йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 2 січня, орієнтовно з 15.30 до 16.00, траурний кортеж доставить «на щиті» захисника у с. Городок Дашівської громади. Мешканців с. Кам’яногірка, Китайгород та Городок в цей час просять створити «живий коридор» центральними вулицями, траурний кортеж прямуватиме з м. Гайсин.

Прощання з Героєм розпочнеться завтра, 3 січня об 11.00 хв за місцем, де проживав загиблий Герой в с. Городок по вулиці Лісова, 39, потім церемонія відспівування та прощання відбудеться у Городоцькій церкві.

Мітинг–реквієм та поховання захисника відбудеться на кладовищі в с. Городок.

Щирі співчуття родині! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!