На Вінниччині прощатимуться із захисником: Володимир Задоя загинув на Запоріжжі

Новини Вінниці / На Вінниччині прощатимуться із захисником: Володимир Задоя загинув на Запоріжжі

Сьогодні, 112 листопада, живим коридором зустрічають у Томашпільській громаді на Вінниччині захисника Володимира Задоя. Внаслідок аварії отримав тілесні ушкодження.

Про це повідомляє Томашпільська громада.

44-річний житель села Яланець служив водієм відділення 17 стрілецької роти 7 стрілецького батальйону. Під час виконання службових завдань в населеному пункті Кушугум Запоріжської області внаслідок ДТП він отримав тілесні ушкодження, майже три місяці тривала боротьба за життя та нажаль, життєва зірка Героя навіки згасла 9 листопада

«Боротьба за життя нашого Героя тривала майже три місяці, але життєва зірка Володимира Вікторовича згасла. Жорстока війна забирає найкращих синів України, які стали в ряди воїнів, та гідно дають відсіч ворогу заради нашої незалежності, нашої свободи, нашої рідної неньки. Висловлюємо слова співчуття родині та близьким Героя-земляка. Неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини, та нехай добрий, світлий спомин про Володимира Вікторовича стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто знав його, любив і шанував», - йдеться у повідомленні Тульчинської РДА.

Боротьба за незалежність та мир коштує нам життів багатьох тисяч найкращих представників нації. За нашу Незалежність гинуть Герої. 

Олеся Рудницька

11 листопада, 2022