На Вінниччині прощатимуться із загиблим захисником Володимиром Пожалюком

Новини Вінниці / На Вінниччині прощатимуться із загиблим захисником Володимиром Пожалюком

Війна забирає цвіт нації, у вічність ідуть захисники Батьківщини. Скільки горя та втрат несе українському народові боротьба за свою Незалежність. Втрата та біль вкотре прийшли до нашої громади… Захищаючи Україну від загарбницьких рук російських окупантів 29 травня загинув житель м. Бар Володимир Пожалюк.

Про це повідомляє Барська міська рада.

«Володимир самовіддано боронив нашу країну, її незалежність та віддав своє життя за право кожного українця жити у вільній та суверенній державі.

Він назавжди у наших серцях, у думках, у молитвах, у жертовній і відданій боротьбі, у щоденній праці, яка наближає нашу перемогу, у свідомості нових поколінь…Ми не маємо права забути, не маємо права здаватись...заради нього, заради кожного з Героїв!», - йдетсья у дописі.

Чин поховання відслужить отець вдома, по вул. Каштанова, буд. 7а, 11 вересня, об 11 год. Прощання з нашим Захисником відбудеться на майдані Святого Миколая орієнтовно о 12 год.

«Давайте гідно проведемо Героя-Захисника України до місця останнього спочинку. Нехай ніщо не завадить прийти на центральну площу, щоб помолитися й віддати гідну шану воїну, який поповнив лави воїнства небесного!

Щирі співчуття родині та близьким в хвилину невимовного горя…Нехай Всевишній допоможе пережити гіркий біль непоправної втрати», - вказують у повідомленні.

Вічна пам'ять і слава Герою! Вклоняємося до землі, дякуючи за захист!