На Вінниччині прощаються з 25-річним воїном Ігорем Рижком

Новини Вінниці / На Вінниччині прощаються з 25-річним воїном Ігорем Рижком

Сьогодні, 10 січня, у с. Щаслива Вінницької області в останню путь у рідній домівці проводжають захисника Ігоря Рижка. Небесні війська зустрічають ще одного бойового янгола...

Про це повідомляє Липовецька міська рада.

Ігор Рижко народився 4 серпня 1998 року у с. Щаслива. Закінчив Білозерівську ЗОШ 1-3 ст. Вступив до Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони. По його закінченні, відслужив строкову службу. Після демобілізації, на контрактній основі служив у ЗСУ.

«Повернувся додому і вирішив спробувати попрацювати за кордоном, у Польщі. Коли розпочалась широкомасштабна війна, повернувся додому. У березні 2022 року став на захист рідної Батьківщини. Перебуваючи вдома влітку в часі відпустки, одружився. Як і всі хлопці його віку , мріяв, будував плани. Війна, страшна війна стала на перешкоді їх здійснення», - йдеться у повідомленні.

Вона забрала життя 25 річного молодого воїна, на шляху якого, не дивлячись на молодий вік, було безліч втрат, розлук і зустрічей зі смертю.

О 12.00 на сільському цвинтарі у с. Щаслива за участі капелана із військової частини, в якій служив Ігор Рижко, відбудеться чин поховання.