На Вінниччині пройшли змагання вальників. Переміг лісоруб з Іллінеччини (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині пройшли змагання вальників. Переміг лісоруб з Іллінеччини (ФОТО)

У Могилів-Подільському районі пройшов двадцять другий Обласний конкурс вальників лісу в системі Вінницького обласного управління лісового і мисливського господарства. Лісоруби змагалися у п'яти етапах, де змогли повністю показати всій професіоналізм суддям та повністю розкрити свій потенціал. Відомо, що на Вінниччині дане змагання проходить вже двадцять другий раз.

У Могилів-Подільському районі пройшов 22-ий обласний конкурс вальників лісу в системі Вінницького обласного управління лісового і мисливського господарства. Лісоруби змагалися у п'яти етапах, де змогли повністю показати всій професіоналізм суддям та повністю розкрити свій потенціал. Відомо, що на Вінниччині дане змагання проходить вже двадцять другий раз.

Як повідомляє прес-служба управління, цього року задля перемоги лісоруби мали пройти п‘ять етапів конкурсу, які включали в себе звалювання дерева, відокремлення сучків, монтаж нового ланцюга, комбіноване розкряжування, точне розкряжування.

Відомо, що на Вінниччині дане дійство не є новинкою. Та відбувається вже 22-й раз.

Головними призерами, які вибороли перші три місця та змогли з легкістю підтвердити свій високий професіоналізм стали Микола Димбовський, Володимир Гончарук і Валерій Лупол. Зважаючи на вид змагань, п'єдестал відповідний - з брусків...

Учасниками від Держпідприємства лісового господарства Вінниччини стали:

Андрій Гончар (ДП "Бершадський лісгосп"),

Іван Мусійчук (ДП "Вінницький лісгосп"),

Володимир Мороз (ДП "Гайсинський лісгосп"),

Андрій Лисенко (ДП "Дашівське ДЛМГ"),

Володимир Гончарук (ДП "Жмеринський лісгосп"),

Микола Димбовський (ДП "Іллінецький лісгосп"),

Валерій Лупол (ДП "Крижопільський лісгосп"),

Сергій Осипенко (ДП "Могилів-Подільський лісгосп"),

Василь Ляшкевич (ДП "Тульчинське ЛМГ"),

Валерій Цибульський (ДП "Хмільницький лісгосп").