На Вінниччині продовжуються роботи з капремонту доріг (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині продовжуються роботи з капремонту доріг  (ФОТО)

На Вінниччині з року в рік не зупиняються роботи з оновлення дорожнього полотна у Вінниці та Вінницькій області. Такі роботи тривають у Луці-Мелешківській, де протягом останніх місяців вже оновили асфальтне полотно Тиврівського шосе, яке проходить через село.

На Вінниччині з року в рік не зупиняються роботи з оновлення дорожнього полотна у місті та області. Такі роботи тривають у Луці-Мелешківській, що поруч з Вінницею, де протягом останніх місяців вже оновили асфальтне полотно Тиврівського шосе, яке проходить через село.

Як повідомляється у спільноті Urban - про місто у Facebook, у селі Лука-Мелешківська проходять роботи по оновленню дороги на центральній вулиці, яка веде через центр населенного пункту до залізничного переїзду.

Відомо, що дана ділянка шляху була у досить зруйнованому стані, а місцеві мешканці безперестанку звертались до місцевої ради з проханнями навести лад. Сьогодні тут оновлюють дорожнє полотно новим шаром асфальту та облаштують тротуари. Окрім цього встановлять нові відбійники та освітлення.

Новини Вінниці / На Вінниччині продовжуються роботи з капремонту доріг  (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині продовжуються роботи з капремонту доріг  (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині продовжуються роботи з капремонту доріг  (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині продовжуються роботи з капремонту доріг  (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині продовжуються роботи з капремонту доріг  (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині продовжуються роботи з капремонту доріг  (ФОТО)