На Вінниччині правоохоронці затримали "колекціонера" набоїв

Новини Вінниці / На Вінниччині правоохоронці затримали "колекціонера" набоїв

Під час проведення обшуку приватного будинку мешканця Могилів – Подільського району,  поліцейські вилучили понад три сотні набоїв. Затриманий каже - знайшов "скарб" у лісі. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

Під час проведення обшуку приватного будинку мешканця Могилів–Подільського району, поліцейські вилучили понад три сотні набоїв. Затриманий каже, що знайшов "скарб" у лісі. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 16 липня, під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні 58–річного жителя села Садківці Могилів–Подільського району, оперативники вилучили набої калібру 5.6 мм в кількості 315 штук та калібру 7.62 мм – 36 штук.  

Зі слів правопорушника, набої він знайшов у лісосмузі. Вилучене направлено на експертизу.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.