На Вінниччині правоохоронці затримали двох 30-річних наркоторговців (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині правоохоронці затримали двох 30-річних наркоторговців (ФОТО)

У Ладижині співробітники Управління протидії наркозлочинності Головного управління Нацполіції Вінниччини спільно з колегами Ладижинського відділення поліції викрили на збуті наркотиків двох місцевих жителів.

У Ладижині співробітники управління протидії наркозлочинності Головного управління Нацполіції Вінниччини спільно з колегами Ладижинського відділення поліції викрили на збуті наркотиків двох місцевих жителів.

За «незаконним бізнесом» двох 30-річних чоловіків, які розповсюджували на території міста наркотичні речовини, працівники поліції стежили впродовж кількох місяців. Більше того, під час спецоперації правоохоронці навіть провели кілька оперативних закупівель у наркоторговців.

Як повідомили у відділі комунікації ГУНП в області, під час проведення санкціонованих обшуків поліцейські затримали двох 30-річних зловмисників, у яких вилучили 50 доз амфетаміну, 40 доз наркотичної речовини метадон та згорток з маріхуаною. Вартість вилучених у правопорушників наркотичних речовин становить близько 40 тисяч гривень.

Підозрювані затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото з офіційного сайту поліції Вінниччини.

Новини Вінниці / На Вінниччині правоохоронці затримали двох 30-річних наркоторговців (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині правоохоронці затримали двох 30-річних наркоторговців (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині правоохоронці затримали двох 30-річних наркоторговців (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині правоохоронці затримали двох 30-річних наркоторговців (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині правоохоронці затримали двох 30-річних наркоторговців (ФОТО)