На Вінниччині правоохоронець побив жінку та п’яним сів за трактор без посвідчення. Селяни попросили поліцію вгамувати колегу

Новини Вінниці / На Вінниччині правоохоронець побив жінку та п’яним сів за трактор без посвідчення. Селяни попросили поліцію вгамувати колегу

У селі Мигалівці Барської територіальної громади Вінницької області місцеві мешканці змушені було звертатися до поліції, аби правоохоронці вгамували свого п’яного колегу. Врешті-решт інцидент набув розголосу, справу скерують у ДБР для подальшого розслідування.

Як вказують у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення про те, що у селі нетверезий чоловік керує трактором на польовій дорозі.

Місцеві поліцейські виїхали на виклик, склали на водія адміністративний протокол за ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння), оскільки він відмовився від проходження освідування на стан сп’яніння. Крім того, була складена постанова про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів).

Правопорушником виявився помічник чергового місцевого відділення поліції.

Паралельно до поліції надійшла заява від місцевої мешканки щодо нанесення їй тілесних ушкоджень цим працівником поліції через тривалий конфлікт. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

Про подію повідомлено Державне бюро розслідувань, куди  будуть скеровані матеріали для подальшого розслідування кримінального проступку.

Головним управлінням Нацполіції у Вінницькій області на підставі виявлених фактів розпочато службове розслідування, за результатами якого буде прийнято рішення щодо подальшого перебування на службі вказаного працівника.

Макс Мельник

9 жовтня, 2021