На Вінниччині повідомили про підозру заступнику мера

Новини Вінниці / На Вінниччині повідомили про підозру заступнику мера

У прокуратурі Вінницької області повідомили про підозру заступнику мера Немирова, головному лікарю місцевої Центру первинної медико-санітарної допомоги та директору підприємства-підрядника. За версією слідства вони діяли спільно для того, аби заволодіти бюджетними коштами.

У прокуратурі Вінницької області повідомили про підозру заступнику мера Немирова, головному лікарю місцевого Центру первинної медико-санітарної допомоги та директору підприємства-підрядника. За версією слідства вони діяли спільно для того, аби заволодіти бюджетними коштами.

Як повідомляють у пресслужбі прокуратури, кошти виділялися для реконструкції лікувального корпусу закладу.

За матеріалами справи, саме ці особи у 2018 році, діючи за попередньою змовою, зловживаючи своїм службовим становищем, знали про те, що роботи по реконструкції лікувального корпусу виконані не в повному обсязі. Проте було підроблено документи щодо обсягів та видів проведених робіт. Як наслідок, підряднику незаконно перераховано 440 тис. грн., які належать територіальній громаді.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 4 ст.191, ч. 1 ст.366  КК України, що передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Слідство триває.

У прокуратурі не спростовують, і не підтверджують саме назву міста, посилаючись на таємницю слідства.

Макс Мельник

27 березня, 2020