На Вінниччині повідомлено про підозру керівнику локомотивного депо у Жмеринці

Новини Вінниці / На Вінниччині повідомлено про підозру керівнику локомотивного депо у Жмеринці

Співробітники прокуратури Вінницької області повідомлено про підозру керівнику структурного підрозділу Регіональної філії «Південно-західна залізниця» АТ «Укрзалізниця», який погрожував насильством працівнику правоохоронного органу при проведенні слідчих дій.

Співробітники прокуратури Вінницької області повідомили про підозру керівнику структурного підрозділу Регіональної філії «Південно-західна залізниця» АТ «Укрзалізниця», який погрожував насильством працівнику правоохоронного органу при проведенні слідчих дій.

Про це зазначають у пресслужбі поліції Вінницької області, керівник-залізничник погрожував правоохоронцю, коли той виконував свої службові обов’язки. Події, що передували оголошенню підозрі, набули суспільного резонансу та широко обговорювалось у соціальних мережах…

Нагадаємо, як писав NaПарижі, що 22 січня Жмеринським відділом поліції спільно з працівниками робітничого підрозділу з майнової безпеки ГУ воєнізованої охорони було викрито чергове розкрадання дизельного пального з території виробничого підрозділу локомотивного депо станції Жмеринка.

Під час документування цього кримінального правопорушення було вилучено речові докази та затримано підозрюваних осіб.

Водночас, як зазначають у поліції, «одна з присутніх осіб втрутилася в діяльність слідчо-оперативної групи поліції та погрожувала правоохоронцям». Того ж дня за цим фактом поліцейськими було розпочато кримінальне провадження.

В слідчому управлінні ГУНП у Вінницькій області відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 345 КК України. Наразі зібрано докази, керівник зазначеної організації, перебуваючи на місці події, перешкоджав працівникам поліції та погрожував керівнику слідчо-оперативної групи.

Якщо у суді буде доведено вину очільника депо, то його можуть покарати виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Макс Мельник

3 березня, 2020