На Вінниччині попрощались зі із загиблим воїном Володимиром Окульським

Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались зі із загиблим воїном Володимиром Окульським

У бою за Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, 17 липня загинув житель села Демківка Тростянецької територіальної громади Володимир Окульський.

«За місяць йому мало виповнитися 55 років. У героя залишилися сиротами двоє синів 30-ти та 11-ти років, овдовіла дружина, не стало брата у п’ятьох сестер та братів.

Володимир Вікторович прожив змістовне життя. Закінчив школу, училище, де здобув спеціальність зварювальника, працював на цукрозаводі, м’ясокомбінаті й останніх 14 років – слюсарем у ДП ДГ «Олександрівське». Скрізь характеризувався позитивно, бо мав золоті руки», - повідомляють у Тростянецькій громаді.

Двічі по мобілізації й за контрактом він відстоював у АТО/ООС східні рубежі нашої держави. Без усяких заперечень у перші дні повномасштабного вторгнення Росії мобілізувався на фронт. Як досвідчений військовослужбовець, одразу потрапив на передові позиції.

Тіло Володимира Вікторовича сьогодні доставили на вічний спочинок на рідну землю. Його живим коридором навколішки зустрічали жителі Ілляшівського, Капустянського та Олександрівського старостинських округів, встеляючи вічну дорогу літніми квітами.

Вічна пам'ять!

Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались зі із загиблим воїном Володимиром ОкульськимНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались зі із загиблим воїном Володимиром ОкульськимНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались зі із загиблим воїном Володимиром ОкульськимНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались зі із загиблим воїном Володимиром Окульським