На Вінниччині попрощались з військовим Сергієм Малим

Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Сергієм Малим

У Гайсині провели у засвіти загиблого захисника Сергія Малого Малого, який поклав життя за Україну у бою з російськими загарбниками. Тепер йому назавжди 34…

Про це повідомляє Гайсинська міськрада.

Народився Сергій Малий 8 травня 1989 року у родині гайсинчан. Юнак ріс спокійним та добрим, цінував дружбу та справедливість, мав твердий характер та щиру вдачу.

В червні 2023 року був мобілізований Гайсинським РТЦК та СП. Проходив службу на посаді матроса-водія відділення протитанкових ракетних комплексів взводу протитанкових ракетних комплексів батальйону морської піхоти 35 ОБрМП.

Його побратими згадують, що він був справжнім воїном, вірним другом, людиною слова та мужності, зразком незламності та вірності своїй країні. Справедливість і честь були завжди на першому місці. Він з честю боронив Україну, мріяв про Перемогу і робив усе для того, щоб гідно протистояти ворогу. Вони його намагалися врятувати щосили, щодуху тягнули з позицій на евакуацію, але не встигли….

Загинув Сергій 15 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Кринки Херсонської області, отримавши поранення не сумісні з життям.

Сергій мав великі плани на майбутнє, мріяв одружитися… але не судилося, він став Ангелом Небесного військового легіону.

Поховали Сергія на кладовищі міста Гайсин на Алеї Слави з усіма військовими почестями.

«Сергій Малий був справжнім патріотом та безмежно любив свій рідний край. Захищаючи право на наше безпечне життя, не шкодуючи, віддав власне», - повідомляють у міськраді.

Вічна шана та пам'ять!

Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Сергієм МалимНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Сергієм МалимНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Сергієм МалимНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Сергієм МалимНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Сергієм МалимНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Сергієм МалимНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Сергієм МалимНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Сергієм Малим
Олеся Рудницька

30 грудня, 2023