На Вінниччині попрощались з військовим Олександром Остапчуком, який загинув на Запоріжжі

Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олександром Остапчуком, який загинув на Запоріжжі

Під час виконання бойових завдань 2 січня в районі населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області загинув сержант Олександр Остапчук. До місця вічного спочинку воїна-земляка провели 7 січня. Йому назавжди 46…

Про це повідомляє Теплицька селищна рада.

«Народився Олександр 20 січня 1977 року в селі Мала Мочулка, там закінчив школу, продовжив навчання у Теплицькому аграрному ліцеї. Далі строкова служба в армії. Одруження, разом з дружиною виховали двох доньок», - йдеться у повідомленні.

Доля не раз випробовувала Сашка на міцність. Він рано осиротів, його вихованням займалась бабуся. Непрості обставини часто давали гірчинку в безтурботне дитинство і, як відбиток, переносились у доросле життя. Але попри всі життєві негаразди він не ховався від труднощів.

«30 грудня 2022 року Олександра мобілізували до лав ЗСУ. Він проходив службу у протитанковому взводі 2 механізованого батальйону військової частини А4712. Разом з побратимами перебував у місцях, де велися запеклі бої. Живим він бачив пекло тут – на українській землі», - зазначають у громаді.

Вічна шана тобі, Воїне. Нехай в мирі спочиває твоя добра душа, а пам'ять про тебе буде вічною...