На Вінниччині поліція затримала двох 16-річних підозрюваних у крадіжках

Новини Вінниці / На Вінниччині поліція затримала двох 16-річних підозрюваних у крадіжках

Вінницькі правоохоронці розшукали двох 16-річних підлітків, яких підозрюють у вчиненні крадіжок. Юнакам загрожує до 6 років позбавлення волі.

Як вказують у відділі комунікації поліції Вінницької області, житель Погребищецької територіальної громади поскаржився на викрадення з гаражу бензопили. Розшукові  заходи допомогли місцевій поліції затримати підозрюваного неподалік від місця вчиненого злочину.

Причетним до злочину виявися раніше судимий за грабіж 16-річний місцевий житель. Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Також до поліції звернувся житель міста Калинівка. Він повідомив про крадіжку бензопили та іншого особистого майна. Зловмисником, причетним до злочину, виявився 16-річний житель села Уладівка Іванівської територіальної громади. Викрадене у зловмисників поліцейські вилучили.

Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). Зловмисникам загрожує до 6-ти років позбавлення волі. 

Макс Мельник

8 жовтня, 2021