На Вінниччині поліція взялась за внутрішнє розслідування факту отримання хабара колегами, які самі зняли «компромат»

Новини Вінниці / На Вінниччині поліція взялась за внутрішнє розслідування факту отримання хабара колегами, які самі зняли «компромат»

«Відосік» з реєстратора жмеринських поліцейських став «надбанням» загалу. Правоохоронці «під камеру» пишалися «підробітком». В поліції Вінниччини вирішили з’ясувати деталі, ініціювавши внутрішнє розслідування за фактом можливих неправомірних дій працівників.

«Відосик» з реєстратора жмеринських поліцейських став «надбанням» загалу. Правоохоронці «під камеру» пишалися «підробітком». У поліції Вінниччини вирішили з’ясувати деталі, ініціювавши внутрішнє розслідування за фактом можливих неправомірних дій працівників.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 10 лютого в інтернеті з'явилось відео нібито з реєстратора службового автомобіля працівників групи реагування патрульної поліції Жмеринського районного відділу поліції, на якому двоє чоловіків розмовляють про отримання неправомірної вигоди від учасників дорожнього руху.

За цим фактом начальником обласного главку Іваном Іщенком призначено службове розслідування. На час його проведення працівники поліції відсторонені від виконання службових обов’язків.

Перевірку проводить інспекція з особового складу управління кадрового забезпечення обласного главку поліції разом з Вінницьким управлінням Департаменту внутрішньої безпеки.

В поліції запевняють, у разі, якщо інформація про вчинення злочину працівниками поліції підтвердиться – матеріали розслідування будуть скеровані до Державного бюро розслідувань.

Макс Мельник

10 лютого, 2021