На Вінниччині поліція розслідує катування шестирічного хлопчика. У звірячому побитті дитини підозрюється батько

Новини Вінниці / На Вінниччині поліція розслідує катування шестирічного хлопчика. У звірячому побитті дитини підозрюється батько

У суботу, 26 січня, до Вінницької обласної дитячої лікарні із сильними синцями на обличчі та голові, із закритою черепно-мозковою травмою, привезли  шестирічного хлопчика. До медзакладу дитину доставили із козятинської лікарні, куди побитого малюка привезли батько та його співмешканка. Родина проживає у селі Велике Козятинського району.

У суботу, 26 січня, до Вінницької обласної дитячої лікарні із сильними синцями на обличчі та голові, із закритою черепно-мозковою травмою, привезли шестирічного хлопчика. До медзакладу дитину доставили із козятинської лікарні, куди побитого малюка привезли батько та його співмешканка. Родина проживає у селі Велике Козятинського району.

Як повідомили у відділі комунікації ГУНП області, характер ушкоджень, отриманих хлопчиком, свідчить про те, що він постраждав від насильницьких дій дорослих.

«Дитина проживає з рідним батьком та його співмешканкою. Наразі поліція встановлює обставини отримання тілесних ушкоджень дитиною. Одна з версій слідства – побиття хлопчика батьком», - йдеться у повідомлені поліції.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 127 ККУ (катування). За вчинення такого правопорушення передбачено до 5 років позбавлення волі.

Вирішується питання про оголошення підозри батькові дитини та обрання йому міри запобіжного заходу.

Фото з соцмереж.

Новини Вінниці / На Вінниччині поліція розслідує катування шестирічного хлопчика. У звірячому побитті дитини підозрюється батькоНовини Вінниці / На Вінниччині поліція розслідує катування шестирічного хлопчика. У звірячому побитті дитини підозрюється батькоНовини Вінниці / На Вінниччині поліція розслідує катування шестирічного хлопчика. У звірячому побитті дитини підозрюється батько