На Вінниччині поліцейські затримали "банду" крадіїв

Новини Вінниці / На Вінниччині поліцейські затримали "банду" крадіїв

У Томашпільському районі двоє дівчат та хлопець пограбували місцеву жительку - винесли з її будинку  1000 доларів. Мабуть не вистачало коштів на гуляння... Зловмисників було затримано, їм загрожує до 6 років позбавлення волі.

У Томашпільському районі двоє дівчат та хлопець обікрали місцеву жительку - винесли з її будинку 1000 доларів. Мабуть не вистачало коштів на "гуляння"... Зловмисників було затримано, їм загрожує до 6 років позбавлення волі.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, із заявою про крадіжку звернулась 46–річна мешканка села Яланець. Потерпіла повідомила, що з її приватного будинку невідомі особи викрали тисячу доларів.

Прибувши на місце злочину, поліцейські з’ясували, що до будинку зловмисники потрапили через незачинені двері.

Зі слів начальника Томашпільського відділення поліції Євгенія Крамара, 22 травня поліцейські встановили підозрюваних. Ними виявились  мешканці цього населеного пункту - дві дівчини віком 24 та 17 років, а також 19–річний хлопець.

Наразі поліція перевіряє правопорушників на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

За цим фактом слідчими проводиться досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 3. ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). Зловмисникам загрожує до 6 років позбавлення волі.

Ірина Заіковата

25 травня, 2020