На Вінниччині поліцейські викрили незаконний видобуток піску (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили незаконний видобуток піску (ФОТО)

У Томашпільському районі, що на Вінниччині, патрульні зупинили вантажівку з 4 тонами піску, водій якої не мав  належних документів. Пісок він придбав у кар’єрі, де займались незаконним його видобутком.

У Томашпільському районі, що на Вінниччині, патрульні зупинили вантажівку з 4 тонами піску, водій якої не мав належних документів. Пісок придбав у кар’єрі, де займались незаконним його видобутком.

Як повідомили у пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 15 вересня близько 01:00 працівники сектору реагування патрульної поліції неподалік повороту на село Липівка Томашпільського району на автодорозі Вінниця – Ямпіль зупинили 44-річного водія автомобіля «ГАЗ 5312». Жодних документів на вантаж у водія не було.

З’ясувалось, пісок водій придбав у незаконно працюючому кар’єрі на території району. На місці видобутку піску поліцейські вилучили техніку. Наразі встановлюються її власники та особи, причетні до організації такої діяльності.

Розпочато досудове розслідування за ч.1 ст. 240 Кримінального кодексу України (Порушення правил охорони або використання надр). За таке правопорушення передбачено до 2-х років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Новини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили незаконний видобуток піску (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили незаконний видобуток піску (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили незаконний видобуток піску (ФОТО)
Ірина Заіковата

15 вересня, 2020