На Вінниччині поліцейські повернули додому неповнолітню матір

Новини Вінниці / На Вінниччині поліцейські повернули додому неповнолітню матір

В Гнівані на Вінниччині розшукали та повернули додому 17 – річну дівчинку, яка під час Великодніх свят пішла з дому на прогулянку та не повернулась.

У Гнівані на Вінниччині розшукали та повернули додому 17 – річну дівчинку, яка під час Великодніх свят пішла з дому на прогулянку та не повернулась.

Як повідомила начальник відділу ювенальної превенції ГУНП Вінниччини Людмила Кузнєцова, 6 травня до поліції звернулась жителька м. Гнівань, та повідомила про зникнення своєї 17-річної доньки. Жінка розповіла, що дівчина пішла з дому ще 28 квітня, залишивши їй свою 8-місячну дитину та перестала виходити на зв’язок.

Уже 7 травня оперативники Гніванського відділення знайшли дівчину у Вінниці в компанії друзів.

Як розповіла сама неповнолітня, вона допізна затрималась в компанії і боялась повертатись додому. В результаті дівчина поїхала у Вінницю. Всі ці дні вона проживала у гуртожитку, який порадили їй знайомі.

Поліцейські провели з дівчиною профілактичну бесіду. Інформацію щодо сім’ї повідомлено службу у справах дітей для подальшого реагування.

Відносно неповнолітньої та її матері працівники поліції складуть адміністративний протокол за ст.184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей). Їм загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.