На Вінниччині поховали учасника бойових дій, трагедія сталась у військовій частині

Новини Вінниці / На Вінниччині поховали учасника бойових дій, трагедія сталась у військовій частині

В центрі міста Хмільник, що на Вінниччині, відбувся мітинг-реквієм - земляки прощались з учасником бойових дій Олександром Степаненко. Стілець з Вінницької області, який двічі був в зоні АТО, помер під час несення служби у військовій частині. Причину смерті з‘ясовують

В центрі міста Хмільник, що на Вінниччині, відбувся мітинг-реквієм - земляки прощались з учасником бойових дій Олександром Степаненком. Стрілець з Вінницької області, який двічі був в зоні АТО, помер під час несення служби у військовій частині. Причину смерті з‘ясовують.

Про це повідомляє Gazeta.org.

«Олександр Степаненко двічі був у зоні антитерористичної операції. Вперше відправився на військову службу з 31 травня 2016 року по 13 вересня 2017 року за контрактом. Брав участь у бойових діях на території Донецької та Луганської областей. Отримав «Відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції». Повторно прийнятий на військову службу за контрактом в листопаді 2019-го. Він був стрільцем, помічником гранатометника першої штурмової військової частини», - йдеться в інформації.

17 січня 2020 року чоловіку виповнилось 39 років, а 22 січня до рідних надійшла сумна звістка – чоловік помер у військовій частині. В померлого військовослужбовця залишилися мама та сестра. 

NaПарижі писав про смерть у шпиталі віськовослужбовця з Калинівки.

Марина Карабай

25 січня, 2020